Wie zijn wij?

 

De mensen achter SocialFactor

SocialFactor een samenwerkingsverband tussen SocialLane Academy en Succesfactor.nu

Twee ervaren marketingopleiders hebben hun krachten gebundeld om als opleiderscollectief in het kader van NL leert door gratis online marketing cursussen te kunnen aanbieden. Hierdoor is een nog grotere expertise ontstaan en kunnen wij alle deelnemers via verschillende marketing cursussen goed online begeleiden. Vanuit de kantoren in Den Haag en Deventer wordt gewerkt aan een krachtige samenwerking die voor de deelnemers resulteert in mooie resultaten!

De opleiders van SocialFactor hebben al meer dan 5.000 deelnemers getraind!

Team SocialLane Academy

SocialLane Academy

 

SocialLane is een ervaren opleider en verzorgt al trainingen vanaf 2008. Inmddels hebben wij meer dan 3.000 mensen getraind op het gebied van social media en Google marketing. Vorig jaar zijn we begonnen met het aanbieden van een gehele online marketing opleiding via SocialLane Academy. Je trainer is een ervaren online marketeer van SocialLane. Deze marketeer draait al jaren mee in de wereld van online marketing en heeft daarom veel praktische kennis. De trainer kan je altijd helpen met alle vragen over bijvoorbeeld zoekmachine-optimalisatie, Google Ads en social media.

Team SocialLane Academy

SuccesFactor.nu

SuccesFactor is naast online marketingbureau ook de oprichter van TeachDigital. Een e-learningsplatform met een uitgebreide online marketingopleiding. Binnen het platform hebben wij diverse marketing cursussen ingericht die we aanbieden aan deelnemers die zich willen omscholen of bijscholen. Dit doen we inmiddels al jaren en hebben al meer dan 2.000 deelnemers getraind.