Nederland leert door

Laat je omscholen tot online marketeer met NL Leert door

NL leert door – Kies voor het omscholen tot online marketeer

 
 

Ben je op zoek naar een vak dat toekomstbestendig, afwisselend en gewoon erg leuk is? Dan is het een goed idee om je te laten omscholen tot online marketeer. Dat kan ook via NL leert door en hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Helaas is het beschikbare budget inmiddels vergeven, maar de verwacting is dat de overheid in 2021 meer geld beschikbaar stelt. 

Heb jij meer specifieke kennis nodig om de arbeidsmarkt op te gaan als Online Marketeer? Daarvoor bieden wij cursussen aan op de onderwerpen SEO, SEA (Google Ads) en social media. Ook in onze cursussen, via de NL leert door regeling, krijg je persoonlijke coaching en divere praktijkopdrachten.

E-learning

w

Workshops

l

Praktijkopdrachten

Focus op omscholen met NL Leert door

De overheid geeft prioriteit aan het omscholen van werknemers. Dit gebeurt met de campagne Nederland Leert Door, ook wel NL Leert Door. Het kabinet heeft 34 miljoen euro uitgetrokken voor de omscholing van personeel. Hiermee wil de overheid werkgevers stimuleren hun medewerkers om of bij te scholen. Helaas is het beschikbare budget al op. Wij verwachten dat het ministerie in 2021 meer geld beschikbaar stelt hiervoor.

Laat je omscholen naar het vak van de toekomst

Dit is het moment om online marketeer te worden. Ben je in een situatie gekomen waarbij omscholing je verder kan helpen? Dan is het slim om je te laten omscholen naar het beroep van de toekomst. Er is grote behoefte aan online marketeers en dat zal de komende jaren niet veranderen.