E-learning cursussen

In deze moderne tijden is e-learning niet meer weg te denken. De digitale middelen zijn enorm gegroeid, zo ook het aanbod van e-learning opleidingen. De cursussen van SocialFactor zijn ook e-learning opleidingen. Geen docent voor een groep, geen vaste tijden en geen algemene uitleg. Alles is specifiek gericht op jou en jouw leerwensen. Bepaal zelf je tijd want alles is online altijd binnen handbereik. Doe de opleiding geheel zelfstandig maar wel met online persoonlijke begeleiding.

De voordelen van e-learning 

 

Flexibiliteit

Een van de belangrijkste voordelen van e-learning is flexibiliteit. Je kunt namelijk zelf jouw tijden bepalen om te leren en opdrachten uit te voeren. Plaats en tijd zijn met e-learning niet meer van belang. Een e-learning programma zorgt er namelijk voor dat je individueel maar ook binnen een organisatie op een gerichte manier kunt ontwikkelen. Ook voor bedrijven is dit een belangrijk voordeel, omdat medewerkers geen hele dagen kwijt zijn aan de opleiding. Ze kunnen het zelf verdelen en eventueel ook thuis oppakken.

 

Lagere kosten

Een ander belangrijk voordeel zijn de lagere kosten van de opleiding. Denk aan reiskosten (OV of auto), verblijfskosten of kosten voor een eventuele cursusruimte. Met e-learning zijn deze allemaal overbodig en bespaar je dus op kosten.

w

Interactie

Een ander voordeel van de online cursussen van SocialFactor is dat er veel interactie is, zowel met andere deelnemers als met de trainer.

Per onderdeel zijn er talloze video’s die uitleg geven over dat specifieke onderdeel. Dit maakt het leren een stuk aangenamer. Ook zijn er tussentijdse toetsen en quizzen om de kennis te toetsen en voor te bereiden voor de grote toets. Naast het leren van de stof zijn er ook praktijkopdrachten.

 

Wil jij meer informatie voor onze e-learning opleidingen?